PUBLICITÉ

Gedaan met de mollige billen!

Geüpdatet door Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste op 07/01/2013 - 09h57
-A +A

Op e-gezondheid vindt u alle mogelijke oefeningen om de spieren in uw achterste te versterken

In dit artikel geven we u bijkomende informatie en tips zodat u die speciale oefeningen voor het achterste zo goed mogelijk kunt uitvoeren en er een optimaal effect mee bereikt

Het doel: uw mollige billen wegwerken.

PUB

Wissel de speciale oefeningen voor het achterste af

De zone van het achterste is een van de moeilijkste plekken om spieren te kweken. Het is dus hoofdzaak om die achterste spieren heel regelmatig te doen werken.

Er zijn in het achterwerk trouwens verschillende zones: de spieren bovenaan in de bil, onderaan in de bil en aan de zijkant. Om al die spieren te versterken, moet u de oefeningen afwisselen. Sommige doen bijvoorbeeld de bovenste spieren werken, andere de zijspieren.

Tenzij u op een bepaalde plek een sterk verzwakt weefsel hebt, moet u deze speciale oefeningen voor het achterste afwisselen. Alleen zo zal de zone van uw achterwerk er esthetisch uitzien.

Sommige mensen doen dat niet en zijn er dan over verbaasd dat ze na jaren van oefeningen nog altijd slappe billen hebben. Dat komt omdat ze niet alle spieren van hun achterste hebben doen werken

Voer de oefeningen langzaam uit.

Wil u een extra strakke, ronde poep? Draag dan tijdens de oefeningen gewichten van 500g of 1kg aan uw enkels.

 

Mag u de oefening blijven doen als u  pijn hebt?

Als u de spieren van uw achterste laat werken, zullen ze na een poos pijnlijk aanvoelen. Mag u de oefening blijven doen als u spierpijn hebt?

Liefst wel, als het enigszins kan. De pijn wijst er gewoon op dat uw spieren hebben moeten werken en er is geen enkele andere manier om in deze zone spieren te kweken dan door oefeningen te doen.

Onthoud dus dat pijn niet noodzakelijk betekent dat u de oefening moet stopzetten.

Initialement publié par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 07/01/2013 - 09h57 et mis à jour par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 07/01/2013 - 09h57

En forme jusqu’à 100 ans, Lydie Raisin, Editions Leduc. Maigrir selon votre silhouette, Dr. Raphaël Blairvacq, Uitgeverij Leduc.

Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Hoe zit het nu met toxinen en melkzuur in de spieren? Geüpdatet op 12/10/2009 - 00h00

Volgens talrijke sportlui, zorgt een doorgedreven fysieke inspanning voor de productie van toxinen . Na de inspanning, moeten de sportlui de tijd nemen om die toxinen uit het lichaam te verwijderen. Maar wat zijn die toxinen eigenlijk?

Een mooi figuur: hoe afvallen op maat? Gepubliceerd op 28/04/2017 - 11h06

In schoonheid afvallen en uw figuur heel gericht herboetseren... het is een enorme uitdaging, maar de resultaten zijn er! U vindt in dit artikel een kleine handleiding om af te vallen, een fijnere lijn te krijgen en de rebelse zones aan te pakken.

Cellulitis of te veel vet? Geüpdatet op 10/03/2014 - 17h18

Over enkele weken kunnen we allicht met blote armen rondlopen en aan de vakantiebadpakken beginnen te denken. Maar dan krijgen we ook de ontsierende vetrolletjes te zien en die vreselijke cellulitis die we zo graag zouden wegstoppen! En dat is niet g...

Meer artikels