Gebraden eendenfilet met rozemarijn en mosterd

Recept aangemaakt op 10/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 05/10/2016 - 10h07
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

Eendenfilet: 1
Rozemarijn: 2 takjes
Mosterd op traditionele wijze: 1 eetlepel
Peper en zout
PUB

Bereiding van gebraden eendenfilet met rozemarijn en mosterd

Verwarm de oven voor op 250°C (stand 9).

Snij de eendenfilet in de lengte in tweeën. Besmeer elke helft met mosterd en stop er twee takjes rozemarijn in.

Leg beide helften op elkaar en bind ze samen met een koordje, zoals bij gebraad. Leg de eend op een schotel en stop hem 15 minuten in de oven.

Draai het vlees na halve baktijd om en leg het op een dienblad. Giet het bakvet weg.

Verwijder het vet van de eend op het bord.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 10/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 05/10/2016 - 10h07
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB