- Voor :
- 2 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 20 minutes
- Ingrediënten :
-
Eendenfilet: 1
Rozemarijn: 2 takjes
Mosterd op traditionele wijze: 1 eetlepel
Peper en zout
PUB
Bereiding van gebraden eendenfilet met rozemarijn en mosterd
Verwarm de oven voor op 250°C (stand 9).
Snij de eendenfilet in de lengte in tweeën. Besmeer elke helft met mosterd en stop er twee takjes rozemarijn in.
Leg beide helften op elkaar en bind ze samen met een koordje, zoals bij gebraad. Leg de eend op een schotel en stop hem 15 minuten in de oven.
Draai het vlees na halve baktijd om en leg het op een dienblad. Giet het bakvet weg.
Verwijder het vet van de eend op het bord.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 10/02/2009 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 05/10/2016 - 10h07
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ