PUBLICITÉ

Gebakken groentjes met balsamico

Recept aangemaakt op 11/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 09/03/2015 - 12h54
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

Verse radijs: 8 tot 10
Ingevroren venkelharten: 50 g
Ingevroren broccolibloempjes: 150 g
Ingevroren kleine kampernoelies: 100 g
Ingevroren uitjes: 50 g
Olijfolie: 1 eetlepel
Balsamicoazijn: 2 eetlepels
Peper en zout

Een evenwichtig maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

De bereiding van de gebakken groentjes met balsamico

Maak de radijzen schoon en snij ze in schijfjes.

Verwarm de olie in een pan, fruit er alle groenten in en meng alles goed door elkaar.

Ga na of alle groenten goed ontdooid zijn. Bestrooi ze met peper en zout. Laat ze 3 minuten bakken en blijf roeren.

Giet de gebakken groentjes in de schotel en voeg er de balsamico aan toe. Goed mengen en opdienen.

U kunt dit pannetje ook bereiden met verse groenten, maar het zal langer duren. Bovendien bevatten ingevroren groenten evenveel vitamines en mineralen als verse groenten.
Gebruik de rest van de bussel radijs voor een voorgerecht.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 11/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 09/03/2015 - 12h54
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ