- Voor :
- 2 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 20 minutes
- Ingrediënten :
-
Verse radijs: 8 tot 10
Ingevroren venkelharten: 50 g
Ingevroren broccolibloempjes: 150 g
Ingevroren kleine kampernoelies: 100 g
Ingevroren uitjes: 50 g
Olijfolie: 1 eetlepel
Balsamicoazijn: 2 eetlepels
Peper en zout
Een evenwichtig maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.
PUB
De bereiding van de gebakken groentjes met balsamico
Maak de radijzen schoon en snij ze in schijfjes.
Verwarm de olie in een pan, fruit er alle groenten in en meng alles goed door elkaar.
Ga na of alle groenten goed ontdooid zijn. Bestrooi ze met peper en zout. Laat ze 3 minuten bakken en blijf roeren.
Giet de gebakken groentjes in de schotel en voeg er de balsamico aan toe. Goed mengen en opdienen.
U kunt dit pannetje ook bereiden met verse groenten, maar het zal langer duren. Bovendien bevatten ingevroren groenten evenveel vitamines en mineralen als verse groenten.
Gebruik de rest van de bussel radijs voor een voorgerecht.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 11/02/2009 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 09/03/2015 - 12h54
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ