PUBLICITÉ

Gazpacho van meloen

Recept aangemaakt op 10/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 30/07/2015 - 14h23
-A +A
Soort :
desserts

Een evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

Ingrediënten voor 2 personen

Meloen:1
Citroen: 1
Verse munt: 1 takje
Madeleine: 1
Muskaat: 8 cl
Honing: 1 eetlepel

Het recept

Bereidingstijd: 15 minuten
Breek het madeleinekoekje in vrij grote stukken en giet er muskaat over.
Snij de meloen in tweeën. Verwijder de pitten en haal er het vruchtvlees uit. Mix het vervolgens grof, samen met het citroensap, de honing en de doordrenkte madeleinekoekjes.
Giet het mengsel in een kom en dek het af. Laat het tot de volgende dag in de koelkast staan (of laat het minstens vier uur afkoelen).
Serveer de gaspacho zeer koel in kopjes of bekertjes, en versier hem met de muntblaadjes.
Bereidt u de gaspacho op het allerlaatste moment, stop hem dan een kwartier in de diepvries, zodat hij mooi fris is.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 10/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 30/07/2015 - 14h23
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ