- Soort :
- voorgerechten
PUB
Ingrediënten
Voor 2 personen Ui: 1
Courgettes: 2
Kaas van het type Boursin met look, en tuinkruiden: 40 g
Olijfolie: 1 eetlepel
Bieslook: 1 bos
Peper en zout
Bereiding
Schil de ui en hak hem fijn. Snij de courgettes in dunne schijfjes.
Warm de olijfolie op, laat de ui gedurende 5 minuten slinken en roer regelmatig.
Snij de Boursin in stukjes en doe ze in de pan. Dompel de ingrediënten onder in water en laat ze gedurende één à twee minuten koken.
Mix de soep met twee of drie ijsblokjes, tot ze goed romig is.
Stop de soep vier uur in de koelkast of 30 minuten in de diepvries.
Hak het bieslook fijn bij het serveren, verdeel de soep over de borden en strooi er het bieslook over.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 10/06/2010 - 00h00
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 30/07/2015 - 14h37
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ