PUBLICITÉ

Gazpacho van broccoli

Recept aangemaakt op 28/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 09/10/2012 - 09h01
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

1 grote broccoli
75 cl kippenbouillon
3 tomaten
2 limoenen
1 eetlepel olijfolie
tabasco
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding voor Gazpacho van broccoli



Was de broccoli en snij de harde stukken van de stelen weg. Maak de roosjes los en snij de zachte delen van de stelen in kleine stukjes.
Breng de bouillon aan de kook en doe er dan de broccoliroosjes en -stelen in. Kook gaar in 10 minuten en haal de pot van het vuur.

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in vieren. Doe ze in de pot bij de broccoli.
Doe er een scheutje olijfolie bij en mix tot een mooi homogene bereiding.

Doe het sap van de limoenen erbij. Proef en breng op smaak met zout en peper. Werk af met tabasco (hoeveelheid naar keuze).
Dien goed koel op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 28/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 09/10/2012 - 09h01
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ