PUBLICITÉ

Frank Fol nu ook op e-gezondheid.be

Gepubliceerd door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 05/12/2011 - 17h44
-A +A

De naam Frank Fol is in Vlaanderen een begrip. Het is de man die ons smaak heeft doen vinden in groenten. Voortaan is hij ook met zijn eigen blog te vinden op de website van e-gezondheid.be.

PUB

Een blog zodat u de smaak van groenten te pakken krijgt

We eten groenten omdat we weten dat het gezond is, maar groenten behoren ook tot de geneugten van het leven. Voor Frank Fol zijn ze zelfs een passie. De Belgische sterrenkok heeft heel wat kookboeken geschreven die over groenten gaan - groenten in de winter, als snack voor de kinderen, voor de feesten... Kortom, voor elk moment, elke gelegenheid en voor iedereen! Trouwens, iedereen die al eens in een Exki-restaurant is geweest - je kunt er terecht voor een snelle, maar gezonde maaltijd die is bereid met respect voor het milieu - kent Frank Fol. Hij is het brein achter de recepten van deze restaurants, en vooral dan van zijn beroemde Légumaise, een heerlijke saus die mayonaise vervangt en broodjes licht en tegelijk verrukkelijk maakt.

 

Vanaf vandaag vindt u op de website e-gezondheid.be dus de blog van Frank Fol, en dat minstens twee keer per maand. Hij zal ook meewerken aan onze wekelijkse newsletter. Hopelijk beleeft u er veel plezier aan!

Post gepubliceerd door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 05/12/2011 - 17h44
Ce billet fait partie du blog : Blog van de redactie
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Ik heb buikpijn, wat mag ik eten? Gepubliceerd op 21/06/2017 - 16h07

Of onze buik nu (naar onze zin) te rond is of mooi plat en omgeven door keiharde buikspieren, het gebeurt maar al te vaak dat het daarbinnen rommelt en borrelt, dat we krampen hebben en/of ons opgeblazen voelen als een ballon. Aan wie of wat is dat t...

Gezondheid: Komt alles vanuit onze buik? Geüpdatet op 01/02/2013 - 18h19

Onze buik is zowat het centrum van onze gezondheid. De impact van onze darmen op onze gezondheid is in ieder geval niet te onderschatten . Het spijsverteringskanaal heeft nog niet al zijn geheimen prijsgegeven, maar we weten wel dat het een heel comp...

Meer artikels