Frambozentaart met chocolade

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diététicienne op 30/08/2012 - 13h41
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemiddeld
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

250 gr taartdeeg
4 bakjes frambozen
80 gr zwarte chocolade
4 soeplepels vloeibare room
PUB

Bereiding van frambozentaart met chocolade

Bereid het taartdeeg.

Zet de oven op 180°C.

Rol het deeg uit op een vorm van 22 cm.

Prik de bodem met de tanden van een vork. Zet 15 à 20 min in de oven.

Ondertussen maakt u de chocoladecreme: snij de chocolade in stukjes, doe ze in een klein kookpotje met de room en laat ze zachtjes smelten op een zacht vuur.

Bereid de frambozen : niet wassen, maar wel de blaadjes weghalen.

Laat het deeg afkoelen. Verdeel de frambozen erover en giet dan de chocoladecrème erover.

Zet minstens 6 uur in de koelkast.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diététicienne op 30/08/2012 - 13h41
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB