Fond de teint, de basis van uw schoonheid

Geüpdatet door Valériane Munoz, gezondheidsjournaliste op 16/12/2016 - 10h51
-A +A

PUB

De juiste oplossing voor elk huidtype

Om de juiste tint te bekomen, moet u ook de juiste textuur kiezen. Een klein overzicht:
1) Vloeibare fond de teint is perfect voor een natuurlijke make-up omdat het product weinig bedekkend werkt en in staat is om tot een mooi eenvormig resultaat te komen. Vloeibare fond de teint kan hydraterend zijn, voor de droogste huidtypes, of integendeel regulariserend voor een huid die een beetje te veel blinkt.
2) Fond de teint mousse wordt aangeraden voor een natuurlijke en lichte make-up. Dit product, dat de huid fluweelzacht laat aanvoelen, is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
3) Compacte fond de teint is meer bedekkend en minder vloeibaar. Het product wordt aanbevolen aan mensen met huidonzuiverheden. Deze fond de teint in crèmevorm biedt een satijnachtige afwerking, terwijl die in poedervorm er eerder fluweelzacht uitziet zodat u achteraf geen poeder meer moet aanbrengen. Zeker aan te bevelen aan gehaaste zielen.
4) Fond de teint in de vorm van een stick: praktisch en gemakkelijk te gebruiken, wordt rechtstreeks op het gezicht aangebracht. Geschikt voor normale tot droge huidtypes, te vermijden door mensen met een vette huid.
5) Gekleurde crèmes hebben een verzorgend effect, zoals een dagcrème eigenlijk, maar dan met een bijkomend kleureffect. Dit product is ideaal voor wie niet wil beginnen te worstelen met moeilijk aan te brengen alternatieven. Let wel op: deze crèmes zijn misschien wel discreet, zij zijn echter niet onzichtbaar. Kies bijgevolg de kleur zeer zorgvuldig.

Initialement publié par Valériane Munoz, gezondheidsjournaliste le 29/01/2008 - 00h00 et mis à jour par Valériane Munoz, gezondheidsjournaliste le 16/12/2016 - 10h51
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB