PUBLICITÉ

Foie gras van gebraden eend met kruidenkoek

Recept aangemaakt op 21/12/2011 - 11h44 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/12/2014 - 13h56
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

150 gr kruidenkoek
4 lapjes foie gras van eend van ongeveer 80 gr
15 cl rundsbouillon
1/4 citroen
zout,peper
PUB

Bereiding van Foie gras van gebraden eend met kruidenkoek

Maak de kruidenkoek fijn in een mixer, zeef of met een pureestamper.

Paneer de foie gras aan beide kanten met de kruimels kruidenkoek.

Zet een pan op het vuur, leg de foie gras erin, zet het vuur op en laat elke kant zachtjes bruinen gedurende 2 minuten.

Haal de lapjes foie gras van het vuur, giet het vet wat is vrijgekomen tijdens het koken weg en blus de pan met de rundsbouillon. Laat de saus tot de helft wegkoken.
Voeg het citroensap toe en breng op smaak.

Leg elk stukje foie gras met kruidenkoek in het midden van een bord en doe de saus er rond. U kunt deze foie ook serveren met wat salade.

Het gaat ook goed samen met een gebraden duif.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 21/12/2011 - 11h44 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 01/12/2014 - 13h56
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ