PUBLICITÉ

Evenwichtige afslankmenu's van november - n°2

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 18/11/2003 - 00h00
-A +A

Een evenwichtig maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

Hoeveelheden voor 2 personen

Groentesoep Diepvriessoepgroenten: 500 g Gebraden varkensrib met mosterd Varkensribben: 2 Margarine met zonnebloemolie: 5 g Witte wijn: 2 eetlepels Mosterd Gestoofd witlof Witlof: 4 Margarine met zonnebloemolie: 5 g Kalfsfond in poeder: 1 koffielepel Citroen: 1Yoghurt (2)Peren met witte wijn Zie recept Volkorenbrood (30 tot 50 g)

Werkwijze

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 18/11/2003 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Een evenwichtig menu voor de slanke lijn Geüpdatet op 19/10/2004 - 00h00

Een eenvoudig en smakelijk menu, arm aan vetten, bereid met seizoensproducten, dat een evenwichtige voeding brengt voor de hele familie, zonder het risico van gewichtstoename. En waarmee zelfs gewichtsverlies mogelijk is.

Wintergroenten op duizend en één manieren Geüpdatet op 16/03/2016 - 10h26

Volgende week begint de lente officieel. Maar we moeten toch nog even voortdoen met onze wintergroenten , want de eerste voorjaarsgroenten zijn er pas over een maand. Het is goed mogelijk dat u stilaan uitgekeken bent op de wintergroenten. Maar missc...

Meer artikels