PUBLICITÉ

Evenwichtige afslankmenu's van januari - n°4

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 18/01/2005 - 00h00
-A +A

Een eenvoudig, lekker, evenwichtig en vetarm menu op basis van seizoensproducten. Het biedt een evenwichtige voeding voor het hele gezin, zonder risico op gewichtstoename, wel integendeel.

PUB

Komkommerschijfjes met kwark en gerookte zalm

Ingrediënten voor 4 personen Komkommer: 1Kwark: 1 potjeGerookte zalm: 2 snedenSnij de komkommer in dikke schijven en hol ze lichtjes uit. Klop de kwark op en doe er zout, peper en een paar druppels tabasco bij. Breng het mengsel met een lepeltje aan op de schijven en leg er een beetje gerookte zalm op. Versier het geheel met een plukje peterselie.

Rosbief met sperziebonen

Ingrediënten voor 4 personen Rosbief: 1Sperziebonen (verse of diepvries): 500 gCitroen: 1Bak de rosbief in de oven, zonder vet, en kook de sperziebonen in zoutwater. Breng ze op smaak met citroensap en een scheutje olijfolie. Haal de rosbief uit de oven, bedek hem met aluminiumfolie en laat hem 5 à 10 minuten rusten alvorens hem te snijden.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 18/01/2005 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Evenwichtige afslankmenu's van juli - n°12 Geüpdatet op 08/07/2008 - 00h00

Komkommer in groen, wit en roze, en zeebaars uit de oven met marjolein... Deze week bevatten onze topgerechten originele ingrediënten en combinaties. Ze zijn allemaal licht want bereid met weinig vet, en ze zijn helemaal niet moeilijk om klaar te mak...

Meer artikels