PUBLICITÉ

Evenwichtige afslankmenu's van januari - n°14

Mise à jour le 06/01/2009 - 00h00
-A +A

We blijven nog even in de sfeer van de feesten met enkele lichte en smakelijke schotels die ruim van tevoren kunnen worden klaargemaakt.

PUB

Op het menu

Zeebaars in een zoutkorstje
Reebout met peren en veenbessen
Stoofpotje van hoevekip met truffel


Zeebaars in een zoutkorstje

Ingrediënten
1 zeebaars van 500 gram voor 2 personen
peterselie
bieslook
grof zout

Vul de zeebaars op met een mengsel van peterselie en bieslook. Bedek de bodem van een grote schotel met een dikke laag grof zout. Leg de zeebaars erin en bedek hem aan alle kanten met grof zout. Druk goed aan en bevochtig lichtjes. Laat 25 minuten bakken in de oven op 210°C.

Maak de schotel van tevoren klaar. Zet de schotel op het moment zelf in de oven. Strooi net voor het opdienen wat zoutschilfertjes op de zoutkorst. Geef er gestoomde aardappelen bij en citroenboter.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 02/01/2007 - 00h00 en geüpdatet op 06/01/2009 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ