PUBLICITÉ

Evenwichtige afslankmenu's van februari - n°7

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 15/02/2005 - 00h00
-A +A

Een eenvoudig en smakelijk menu, arm aan vetten, bereid met seizoensproducten, dat een evenwichtige voeding brengt voor de hele familie, zonder het risico van gewichtstoename. Integendeel zelfs, misschien wel goed als dieet.

PUB

Menu

Seldersoep met paprika Zie receptZalm met spinazieKwarkVruchtensalade met aalbessen en anijsZie receptVolkorenbrood

Seldersoep met paprika

Ingrediënten voor 4 personenPaprika: 1Rundsbouillon: 2 blokjesKnolselderie: 1 knolSelderij: 1 takWortelen: 3Tijm: 2 takkenLaurier: 1 blaadjeZout, peper van de molenSchil de paprika met een mes, ontpit hem en hak hem in stukjes. Verwarm een liter water met de blokjes rundsbouillon. Schil de knolselderie, de selderij en de wortelen en snij ze in kleine blokjes. Voeg ze één na één toe aan de bouillon. Voeg tijm en laurier toe. Voeg vervolgens de stukjes paprika toe. Laat nog 10 tot 15 minuten koken. Haal de laurier en de tijm eruit. Kruid bij. Goed bijkruiden met de pepermolen en u kan opdienen.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 15/02/2005 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Evenwichtige afslankmenu's van juni - n°13 Geüpdatet op 05/06/2007 - 00h00

Het gaat er niet om dat u in een recordtempo 5 kilo of meer afvalt, maar dat u uw ideale gewicht terugvindt door van alles te eten zonder honger te lijden. Voor de twaalfde week hebben we kleine schotels op het menu staan, zoals knorhaanfilet met erw...

Een evenwichtige voeding voor een gezond lichaamsgewicht Geüpdatet op 22/05/2007 - 00h00

Het gaat niet om het verliezen van vijf kilo of meer in zo weinig mogelijk tijd, maar wel om een gezond lichaamsgewicht en een evenwichtige voeding zonder honger te lijden. In deze tiende week vindt u nog meer recepten voor heel wat lekkers!

Meer artikels