Euromelanoma: de nieuwe campagne gaat van start

Gepubliceerd door Marion Garteiser op 02/05/2011 - 14h58
-A +A

PUB

Screening op melanomen: ook voor mannen!

Uit de statistieken blijkt ook dat de aandoening in Europa vroeger vastgesteld wordt bij vrouwen … en dat meer mannen sterven als gevolg van een melanoom. Leg de man van uw leven dus uit dat hij naar een dermatoloog moet gaan en dat de campagne van Euromelanoma daar een goede gelegenheid voor is. Ter informatie: melanomen komen vooral voor bij mensen met een licht fototype, mensen die tijdens hun leven – vooral in de kindertijd en de puberteit - zwaar zijn blootgesteld aan de zon, en mensen die in hun familie iemand hebben die al melanomen heeft gehad.

Gepubliceerd door Marion Garteiser op 02/05/2011 - 14h58
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
dukanfan1234

Dat is allemaal goed en wel ,die melanoomweek ,maar..... als je je wil laten inschrijven ,is er in je eigen streek geen enkele deelnemende arts te vinden ,en in een stad 20 km verder vind je dan een enkele arts die 2u daarvoor uittrekt ,en als je dan klikt op een van die uren :is alles volzet !!!!!!!
Dus die gratis screening ,is volgens mij ,een storm in een glas water ,of veel geblaat voor weinig wol !!

mikkel

klopt, nog nooit is het me gelukt om in te schrijven! Hoe vroeg ik ook probeer, 't lijkt net of er alleen "voorbehouden" plaatsen (hebben) bestaan???

Van misleiding gesproken!

PUB