PUBLICITÉ

En 1, 2, 3 : train uw spieren voor de computer !

Gepubliceerd door Emile Veyretout op 24/10/2011 - 16h32
-A +A

U zit alleen voor uw computer, en uw collega's denken dat u geconcentreerd aan het werk bent? En inderdaad, u bent aan het werk... met het trainen van uw spieren

Doe deze oefeningen op regelmatige basis, daarna stilaan alle dagen, met voorkeur voor de lunch!

PUB

Op bureau : oefening n°1

Zittend op uw stoel, de rug recht en de benen tegen elkaar. Kruis uw armen achter uw nek en trek uw ellebogen zo ver mogelijk naar achter gedurende 6 seconden. Hou de rug goed recht en de schouders ontspannen. 

4 keer

Op bureau : oefening n°2

Op de stoel zittend, benen gespreid en de voeten parallel. Een arm gestrekt en naar boven, de ander naar omlaag: rek de taille goed uit, buig de taille naar links en naar rechts en probeer de grond te raken met de hand. De billen mogen niet van de stoel afkomen. 

8 keer afwisselend 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Emile Veyretout op 24/10/2011 - 16h32
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Drie oefeningen voor een slanke lijn Gepubliceerd op 03/03/2014 - 15h31

Het is perfect mogelijk om een slankere taille te kweken en een jong en vrouwelijk figuur behouden. Hieronder vindt u enkele bijkomende oefeningen voor een soepele, strakke en slanke taille .

Ik verstevig mijn billen en mijn benen, waar ik me ook bevind! Gepubliceerd op 19/07/2016 - 15h28

Eigenlijk bieden heel wat situaties uit het dagelijkse leven u de gelegenheid om aan uw spieren te werken en om uw billen en benen te verstevigen . Het voordeel is dat u op deze wijze snel veel oefeningen kunt doen zonder extra tijd te moeten investe...

Meer artikels