PUBLICITÉ

Eenvoudige tips voor mooie borsten

Geüpdatet door Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste op 03/03/2017 - 13h59
-A +A

Welke vrouw droomt er niet van om te kunnen pronken met een stevige en strakke boezem?

Of de borsten nu groot of klein zijn, een mooie décolleté wordt altijd geassocieerd met vrouwelijkheid en verleiding.

PUB

Mooie borsten? Kies de goede beha

Het valt niet altijd mee om mooie strakke borsten te behouden... Tijdens ons leven als vrouw tasten de vermageringsdiëten, de zwangerschappen, de borstvoeding en alle andere hormonale veranderingen de stevigheid van onze boezem soms danig aan.

De eerste en belangrijkste regel om mooie borsten te behouden, ongeacht de leeftijd: draag een geschikte beha. Het model dat u kiest moet perfect zitten (laat u desnoods helpen door een verkoopster, die kan de maat perfect bepalen), het moet ook aangenaam dragen zijn en het mag aan het eind van de dag geen sporen achterlaten ter hoogte van de buste of de schouders.
 

Tonifiëren met koude, het geheim voor mooie borsten

Tweede belangrijke regel: vertroetel uw borsten dagelijks.
De tonus van de buste hangt af van de kwaliteit van de huid die de borst ondersteunt, want de borsten zelf hebben geen spieren.
Om het weefsel te versterken is er voor de allerdapperste vrouwen de traditionele koude douche van de buste. U kunt met lauw water beginnen en de temperatuur geleidelijk laten zakken.
Een andere, niet minder 'harde' oplossing, is één of twee ijsblokjes rond de borst wrijven.
 

Initialement publié par Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste le 06/03/2007 - 00h00 et mis à jour par Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste le 03/03/2017 - 13h59
Bekijk dit artikel
PUBLICITÉ
Lees ook
Beha: een delicate keuze Gepubliceerd op 25/03/2014 - 12h31

De keuze van een beha is voor heel wat vrouwen een kopbreker. Alhoewel het een kledingstuk is dat u niet meteen ziet, kan het een doodgewone decolleté tot een verleidingswapen omtoveren. En omgekeerd.

Ik heb hangborsten. Wat nu? Gepubliceerd op 03/03/2017 - 15h50

Hebt u hangende of sterk uitgezakte borsten (ptosis)? Worden uw borsten geleidelijk aan slapper? Wat is er tegen te doen! De remedies hangen af van hoe groot uw borsten zijn en hoe erg ze verslappen en gaan van spierversterkende oefeningen, over natu...

Welk badpak voor mijn figuur? Geüpdatet op 23/07/2012 - 13h31

De keuze van een badpak is vaak de laatste stap voor de vakantie. Die keuze moet zorgvuldig gebeuren als u van uw verblijf aan zee een feest te maken! Maar hoe kiest u een badpak dat past bij uw figuur, dat de onvolmaaktheden wat verdoezelt en de din...

Meer artikels