PUBLICITÉ

Doe u te goed aan lekkere pruimen…

Dossier mis à jour le 22/09/2016 - 12h08
-A +A

Het pruimenseizoen is volop bezig. Profiteer ervan en verwen u met mooie, lekkere pruimen. Er is van alles te koop: mirabellen, reine-claudes, kwetsen en allerlei andere variëteiten. Pruimen zitten vol vezels en antioxidanten en zullen u dus heel veel goed doen. Ze gaan zowel in zoete als in hartige gerechten.

PUB

PUBLICITÉ
Lees ook
Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Welk gevogelte voor de eindejaarsfeesten? Geüpdatet op 12/12/2014 - 13h13

Kalkoen ? Kapoen ? Eend? Poularde? Een mooi, vlezig stuk gevogelte is de traditionele schotel voor de eindejaarsfeesten . Maar alles hangt af van het aantal disgenoten. U moet rekenen op 350 tot 400 g per persoon (beenderen inbegrepen). Hoe kiest u u...

Meer artikels