PUBLICITÉ

Doe een thalassokuur bij u thuis!

Geüpdatet door Emilie Veyretout, Schoonheidsjournaliste op 10/02/2016 - 11h20
-A +A

Breng de zee één keer per maand binnen in uw badkamer. Op het programma: een verzorgingsbeurt voor lijf en leden en een moment van rust voor u alleen. Herleef met een sessie thalassotherapie bij u thuis!

PUB

Thalassotherapie bij u thuis: de weldoende effecten

Verscheidenheid en rijkdom van de samenstelling van de zeezouten + massage door de golven (of hydrojets) op het lichaam = een cocktail die een tonifiërend effect heeft op het lichaam. Geniet bij u thuis van deze twee principes van de thalasso! Sommige producten voor de thalassotherapie zijn te verkrijgen in de handel en zijn erg gebruiksvriendelijk. Ze zijn speciaal bedoeld om ze thuis te gebruiken. Profiteer ervan! Deze producten voor het gezicht, het lichaam en het haar hebben bovendien relaxerende eigenschappen die ideaal zijn om ook mentaal te ontspannen, en dat kan gewoon tijdens deze rustpauze in uw badkamer!

 

Thalassotherapie bij u thuis: eerst de peeling

Begin uw thalassosessie met een goede peeling. Dat verwijdert het teveel aan dode cellen en voert tegelijk de giftige stoffen in uw lichaam af. Doe de peeling op een vochtige huid, onder de douche of voor u in bad duikt. Breng het product aan met kleine cirkelvormige bewegingen, van de voeten naar de decolleté. En geniet van het opkikkerend effect van de algen en het zeezout. U zult u veel fitter voelen en uw huid kan de nu volgende verzorging 100% opnemen!

 

Initialement publié par Emilie Veyretout, Schoonheidsjournaliste le 03/01/2012 - 15h01 et mis à jour par Emilie Veyretout, Schoonheidsjournaliste le 10/02/2016 - 11h20
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Thalasso: het kiezen van een zeewaterbad Gepubliceerd op 03/11/2014 - 17h39

U weet het echt niet meer: welk thalassobad moet u kiezen? Een bubbelbad, een hydromassagebad of een lichtbad: ontdek de drie verschillende thalassotherapiebaden op zoek naar hun heerlijke heilzame werking!

Thalassotherapie, goed tegen rugpijn Geüpdatet op 23/10/2007 - 00h00

Thalassotherapieën zijn heel erg geschikt voor mensen met rugpijn. Het verwarmde zeewater heeft een weldoende invloed op de spieren en de gewrichten. Dat, in combinatie met gerichte kinesitherapie en de goede eigenschappen van de gebruikte algen, ver...

Meer artikels