Cholesterol: kent u de slechte vetten?

Hoe kunnen we de goede cholesterol van de slechte onderscheiden? Welke producten moeten bovenaan op ons menu staan? Welke moeten we net beperken? En hoe omzeilen we de valkuilen die we dagelijks tegenkomen?
Breuleux-Jacquesson Nathalie, Dites non au cholestérol, Uitgeverij Alpen.
Hoe kunnen we de goede cholesterol van de slechte onderscheiden? Welke producten moeten bovenaan op ons menu staan? Welke moeten we net beperken? En hoe omzeilen we de valkuilen die we dagelijks tegenkomen?
Wat zijn de cholesterolwaarden die u niet mag overschrijden? Wat is precies het verschil tussen de goede en de slechte cholesterol? Welke levensmiddelen bevatten de meeste cholesterol? En hoe vaak moet u uw cholesterolgehalte laten meten? Een stand v...
Iedereen weet het wel: wie een te hoge cholesterol heeft, begint het best met een cholesterolverlagend dieet . De bedoeling ervan is om producten te vermijden die het cholesterolgehalte verhogen en zo veel mogelijk te kiezen voor producten die choles...
Hoe moet je de goede van de slechte cholesterol onderscheiden? Welke voedingsmiddelen moeten de voorkeur krijgen? Welke voedingswaren kunnen maar beter vermeden worden en hoe kan je valstrikken vermijden?