
- Voor :
- 2 personen
- Soort :
- dranken
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 5 minutes
- Ingrediënten :
-
Voor 1 à 2 glazen:
10 gr zwarte chocolade
20 cl halfvolle melk
1 soeplepel vloeibare room
1 eigeel
3 koffielepels cacaopoeder
1/2 zakje vanillesuiker
gemalen ijs
PUB
Bereiding voor chocoladecocktail
Rasp de zwarte chocolade.
Vul de helft van een shaker met gemalen ijs.
Giet dan de melk, de room, het eigeel, het cacaopoeder en de vanillesuiker erbij.
Goed schudden tot de mengeling goed luchtig is.
Giet in de glazen.
Als u geen shaker heeft, mixt u het geheel.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 16/12/2011 - 15h07
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 08/02/2013 - 15h49
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ