PUBLICITÉ

Chiffonade van witloof met room (gestoofde salade)

Recept aangemaakt op 25/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/12/2016 - 09h29
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
40 minutes
Ingrediënten :

8 tot 10 stronkjes witlof (al naargelang de grootte)

1 eetlepel olijfolie
1 citroen
3 eetlepels room
zout
peper
PUB

Bereiding van de chiffonnade van witloof met room

Maak het witloof schoon en snij het in dikke snippers.

Doe het in een braadpan samen met het citroensap, zout en peper.
Zet het deksel op de pan en laat ongeveer 30 minuten op een zacht vuurtje stoven.

Voeg de room toe. Zet het vuur hoger en laat het witloof heel even stevig doorkoken met het deksel op de pan.

Proef en breng eventueel verder op smaak.
Giet de bereiding over in een warme schotel en dien de Chiffonnade van witloof met room warm op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 25/11/2008 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 15/12/2016 - 09h29
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ