Carpaccio van aardbeien met chocoladesorbet

Recept aangemaakt op 21/05/2013 - 11h50 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/06/2015 - 16h39
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
5 minutes
Ingrediënten :

5 bollen chocoladesorbet
1 bakje aardbeien
2 koffielepels pepermunt
muntblaadjes
PUB

Bereiding van carpaccio van aardbeien met chocoladesorbet

Bereid de chocoladesorbet.

Maak de aardbeien schoon, verwijder de steeltjes en snij ze in schijfjes.

Verdeel ze langs elkaar op elk bord.

Besprenkel met enkele druppeltjes pepermunt.

Bewaar de borden koel tot het moment van opdienen.

Leg dan een bol chocoladesorbet in het midden erop.

Steek een blaadje munt in elke bol en dien meteen op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 21/05/2013 - 11h50 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 29/06/2015 - 16h39
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB