PUBLICITÉ

Cake van feta, kwark en roquefort met tomaat

Recept aangemaakt op 16/02/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 12/05/2015 - 11h19
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
12 minutes
Ingrediënten :

100 g feta
100 g roquefort
150 g bloem
½ pakje gist
2 eieren
150 g kwark (20 % VG)
1 blikje tomaten in blokjes
zout
versgemalen peper
PUB

Recept voor Cake van kaas met tomaat: Ingrediënten voor 1 cake



Verwarm de oven op 180°C.
Snij de feta en de roquefort in blokjes.
Zeef de bloem over de gist in een kom. Maak in het midden een kuiltje, doe de eieren erin en dan de kwark en meng die onder elkaar. Strooi er een klein beetje zout over.
Doe de tomaten bij dit beslag. Roer goed tot ze volledig zijn ondergewerkt.
Doe dan de kaasblokjes erbij, kruid met peper van de molen en roer nog eens goed.
Giet in een cakevorm met antiaanbaklaag en zet die 35 tot 40 minuten in de oven.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 16/02/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 12/05/2015 - 11h19
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ