PUBLICITÉ

Broodje tomaat/ham/zachtgekookt eitje

Recept aangemaakt op 18/07/2011 - 11h09 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 29/06/2016 - 15h22
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
picknick
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

2 ronde broodjes
2 eieren
2 tomaten
1 sneetje ham
PUB

Bereiding van broodje tomaat/ham/zachgekookt eitje

Laat de eitjes 6 minuten koken.

Koel ze daarna meteen af in koud water en pel ze.

Doe de tomaten in kokend water en schil ze?

Snij het bovenste eraf, haal het middenste eruit met een klein lepeltje. Snij de ham in 4 (zonder vet).

Snij de broodjes open. Haal zoveel mogelijkbrood eruit en leg op iedere helft een stukje ham.

Op één van de helften leg je de uitgeholde tomaat, laat het ei erin glijden, en leg de andere helft van het broodje erop.

Bewaar de broodjes in aluminiumfolie.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/07/2011 - 11h09 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 29/06/2016 - 15h22
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ