PUBLICITÉ

Brochettes van garnalen met een vleugje anijs

Recept aangemaakt op 23/12/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 24/06/2014 - 12h32
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Ingrediënten :

32 grote roze garnalen
2 stuks steranijs
20 cl witte wijn
2 eetlepels pastis
1 dosis saffraan
2 takjes verse koriander
zout
peper
PUB

Bereiding van de brochettes van garnalen met een vleugje anijs

Pel de roze garnalen, maar laat de kop en de laatste ring met de staart eraan.

Leg de steranijs in een doek en vouw die op. Verbrijzel hem met een hamer en plet hem goed. Doe dit in een diepe schotel.
Giet de wijn, de pastis en de saffraan erbij. Meng goed.

Leg de garnalen in deze schotel. Draai ze in alle richtingen rond zodat ze doordrongen zijn van de marinade.
Dek af met een vel huishoudfolie en laat 2 uur in de koelkast marineren.

Versnipper de korianderblaadjes.

Steek de garnalen op lange houten spiesjes: ga met de spies telkens door de kop en de staart.
Bak de garnaal op een matig vuur aan weerskanten 1 minuut.
Bestrooi met de koriander. Dien meteen op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 23/12/2008 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 24/06/2014 - 12h32
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ