PUBLICITÉ

Boterhammen met kip en olijven

Recept aangemaakt op 15/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 24/07/2015 - 10h34
-A +A
Voor :
6 personen
Soort :
picknick
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 eetlepel mosterd
2 eetlepels slagroom
2 gebraden of gerookte kippenborsten
6 zwarte olijven
6 groene olijven
Peper
Piment d'Espelette
PUB

Bereiding van Boterhammen met kip en olijven

Meng de mosterd en de room in een kom.
Hak de kippenborsten grof. Peper het gehakt.
Snij elke olijf doormidden.
Smeer de boterhammen in met de mosterdroom. Verdeel de stukjes kip over de boterhammen.
Leg de olijven op elke boterham en wissel de kleur af. Bestrooi met wat piment d'Espelette.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 15/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 24/07/2015 - 10h34
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ