PUBLICITÉ

Blog : " Blog diëtetiek "

Bijna 1.000 fans vieren samen 10 jaar EXKI

Gepubliceerd door Frank Fol - De Groentekok op 04/01/2012 - 10h07
-A +A

Juist 11 jaar geleden had Frank Fol de eerste meeting met Frederic Rouvez & Nicolas Steisel over een mogelijke idee van gezonde fastfood-concept: Exki!

PUB

Het klikte, de Denk Groenten! - Denk Fruit! filosofie van De Groentekok® overtuigde, en een jaar later was de eerste Exki-Restaurant een feit!

Vandaag eind 2011 zijn er 60 Exki Restaurants verspreidt over 5 landen en zijn de voorbereidingen voor New York volop aan de gang.
Ambitie is er om elk jaar weer 10 nieuwe Exki's te openen en tevens een vaste kern uit te bouwen in New York vanaf 2013.

Frank Fol is dus meer dan fier om vast t stellen dat onze droom van begin 2000 vandaag overal scoort en dat het groot publiek de weg naar Exki gevonden heeft dankzij haar lekkere gezonde voeding. Kwaliteit, authenticiteit, vertrouwen, respect voor de natuur en de mensen zijn geen loze woorden bij Exki. Dank aan u om naar Exki te komen en ons te helpen bij het juist invullen van uw wensen.

Tijdens het feest van het 10 jaar bestaan Exki in de Flagey te Brussel werd teruggekeken naar de jaren pionieren en vooruitgekeken naar de toekomst.
Hiervoor werd het RE-Think programma gelanceerd: http://www.exki.be/default/nl-be/rethink.aspx
Bijna 1.000 gasten werden live ingewijd in de wereld van Exki onder leiding van Christophe Duborsu.
Iedereen mocht nadien proeven van lekkere herfstgerechten al of niet naar de hand van de winnaars van de kinderwedstrijd.

Het werd een spetterend en lekker feestje!!

Post gepubliceerd door Frank Fol - De Groentekok op 04/01/2012 - 10h07
Ce billet fait partie du blog : Blog diëtetiek
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Morgan Spurlock: een niet-alledaags verhaal! Geüpdatet op 07/09/2004 - 00h00

Maar wat bezielde die jonge, 33-jarige regisseur uit New York toch toen hij een knotsgekke uitdaging aanging: gedurende 30 dagen naar de McDonalds gaan eten, zowel 's morgens, 's middags als 's avonds? Zijn film, "Supersize Me", is weliswaar een meng...

Diëten: wat te denken van onlinecoaching? Geüpdatet op 03/02/2014 - 11h39

Veel mensen willen op een duurzame manier vermageren, maar slagen daar niet in. Welke oplossingen bestaan er vandaag? De voorbije jaren zijn er verschillende websites voor voedingscoaching verschenen. De bekendste is Weight Watchers. Wat zijn de voor...

Meer artikels