PUBLICITÉ

Asperges op de plancha

Recept aangemaakt op 13/08/2012 - 16h25 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/04/2016 - 11h32
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
25 minutes
Ingrediënten :

2 bosjes groene asperges
Serranoham
olijfolie
PUB

Bereiding van asperges op de plancha

Was de asperges, snij het hard einde weg tot je nog ongeveer 15 cm overhoudt. Maak er twee of drie bundeltjes van en leg ze gedurende drie minuten in kokend water. Maak de asperges terug los en laat ze uitlekken op een droge doek en droog ze.

Doe een beetje olijfolie op een bord: rol de asperges erdoor. Leg ze op een goede warme plancha. Kook ze gedurende 1 minuut en draai ze terwijl regelmatig om.

Serveer de gegrillde asperges met stukjes Serranoham.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 13/08/2012 - 16h25 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 06/04/2016 - 11h32
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ