Overslaan en naar de inhoud gaan
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
Eerste onderwerp hernemen

Anti Rimpels BYAS

Gepubliceerd door op 28/07/2012 - 17h24
PUB

 Hallo iedereen, ik wil graag mijn persoonlijke ervaring delen met iedereen die het wil horen: Hebt onlangs BYAS leren kennen, jarenlang heb ik honderden euro’s uitgegeven aan crèmes en behandelingen, maar zonder uitzonderlijk resultaat! Het aparte is dat ik helemaal niet wist van iets wat je volledig van thuis uit kon, maar gewoon googlede voor een anti-rimpels systeem die werkt en toen kwam hun pagina voorbij een gelukkig toeval dus. De kracht voor mij zit hem in het feit dat je elke dag een behandeling kan doen, waar je normaal 80-120 euro voor betaald kun je nu van thuis uit voor 2-3 euro. Ik gebruik het nu meer dan 2 week en ik krijg nu zoveel compliment over mijn uiterlijk, ongelooflijk!! dank je wel  BYAS !   Groeten, Sophie 

Fout melden


X
Antwoorden
Dianne heeft op gereageerd

Sophie,  waar koop je dat product BYAS??

Kàllas heeft op gereageerd

Kijk zeker ook eens naar RégimA, verkrijgbaar via gespecialiseerde centra en huidklinieken. Een zeer verantwoord en efficiënt huidprogramma (www.regima.eu).

peppie heeft op gereageerd

hoe kom je aan byas?

grtjs Peggy

omike heeft op gereageerd

Iemand anders ervaring met byas ???

 

marie4591 heeft op gereageerd

Hallo Sofie,

 

Kun je mij een beetje meer  uitleg geven over dat product.  sinds het van thuis komt, wil dat zeggen dat je de producten uit je keukenkast haalt?

groetjes.

 

Marie5491

omike heeft op gereageerd

Hallo iedereen,

 

Heb Byas gewoon gevonden op internet .... Volgens mij is dit bericht van Sofie een commerciele zet om Byas te verkopen zoals zovele andere. Kost een aardige cent om het aan te schaffen.

sandra2 heeft op gereageerd
Ik kan het product byas niet maar ik ken wel instantly ageless, ik ben ooit proefkonijn geweest en effectief wallen en rimpels verdwenen als sneeuw voor de zon. En het resultaat bleef praktisch heel de dag zichtbaar. Het product is niet goedkoop ongeveer 88 euro voor 25 flacons dat je ongeveer de 3 tot 5 kan gebruiken. Mijn vriendin gebruikt meestal vooral speciale gebeurtenissen of als ze uitgaat.
PUBLICITÉ
{ } { }