Overslaan en naar de inhoud gaan
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
Eerste onderwerp hernemen

angsten

Gepubliceerd door op 12/01/2012 - 14h28
PUB

hallo iedereenik ben een vrouw van 32j, ik ben nog nooit intiem geweest.dit is niet echt bewust.ik heb gewoon heel veel angst en bang van mannen, ik vertrouw ze niet.het geslacht van een man vind ik vies.ik word echt wanhopig, heb al alles geprobeerd.momenteel ga ik naar een seksuologe maar voel geen beterschap.heb nu ook een vriend, zie hem echt supergraag , maar zodra hij meer wilt ga ik lopen.ben zo bang hem kwijt te raken daardoor, ik wil gewoon kunnen intiem zijn met hem, ik vertrouw hem.hoop echt dat hij voldoende geduld heeft, hij zegt van wel maar vrees voor mezelf da ik nooit in staat zal zijn intiem te zijn, ik mis het ook niet en heb er dus geen behoefte aan.weet niet meer wat ik kan en moet doen..

Fout melden


X
Antwoorden
life1111 (niet gecontroleerd) heeft op gereageerd

Dag Saartje, bedankt voor het delen.

Het lijkt me dat je op zoek moet naar de oorsprong van die angst die je voelt.
Het is een belichaamde angst, die m.i. moet terug te voeren zijn naar vroegere
'ervaringen' of 'aangeleerd overlevingsgedrag' waar je al dan niet bewust van kan zijn.
Praat-therapie is niet uit te sluiten. Persoonlijk denk ik dat je meer heil zal halen uit
wat diepgaander emotioneel werk in een veilige liefdevolle omgeving, omringd door
de juiste mensen. Je kan bv. kijken naar www.now1.info of www.thejourney.com.

Er is zeker een weg vooruit die goed is voor jou, je partner en jullie relatie.
Sterkte.

 

duidelijk heeft op gereageerd

wil je nog duidelijker zijn,

 iets meer van je zelf vertellen van kinds al,

 wat nu is bekend wat je verteld heb dan meer...

 

saartje1980 heeft op gereageerd

hallo duidelijk

 

bedankt voor het antwoord.

wa wil je weten??

ik heb nooit van knuffelen gehouden, ook niet als kind.

had nooit vriendjes.

ben veel gepest geweest , denk wel dat dat meespeelt.

heb er al veel over gepraat.

wil nu maar 1ding en dat is kunnen intiem zijn zonder al die angsten.

ik zie mezelf ook nie graag.

heb meer zelfvertrouwen nodig, beter zelfbeeld, zelfzekerder zijn.

als ik dat kan bereiken zou al goe zijn.

maar heb al heel veel geprobeerd hoor.

ik denk ook teveel na, piekeren en natuurlijk altijd negatief.

namaste heeft op gereageerd

 zonde dat je bang bent van sex want sex een een hele fijne bezigheid .

raak je je zelf wel aan,probeer dat anders eerst eens en als dat bevalt kun je aan je vriend vragen of hij dat bij je wilt proberen .

 

dan gaat de rest vanzelf ook hier geldt vermijden maakt het alleen maar erger.

PaulaAC heeft op gereageerd

dag prachtige mooie vrouw,

wat als jouw waarheid licht aanvoelt, zoals de aanraking van een veder, en een leugen zwaar aanvoelt, als een steen op de maag?

wat wij allemaal een "spongebob" zijn die alle gedachten, gevoelens en emoties opslaan van alles en iedereen rondom ons. 

Wat als je angst meer iets is waar je al heel lang naar uitkijkt en waar de verwachtingen zo hoog gespannen zijn dat het aanvoelt als angst? 

Er is een hulpmiddel wat je hierbij kan helpen indien je dit wenst nl. gedurende min. een week iedere gedachte, emotie, gevoelen wat binnenkomt terug te sturen naar afzender, dit is in het begin eigenijk non-stop 'terug naar afzender'.  Na een tijdje ga je merken dat het wat minder wordt in je hoofd en kan je beginnen weten door dit steeds af te wegen, licht of zwaar?, wat van jou is en wat niet.  Je hoeft niet te weten, analyseren, van wie wel en waarom, gewoon terug naar afzender.En vraag iedere keer weer hoe kan het anders, hoe kan het beter?

En dit kan met alles, het al dan niet intiem willen/kunnen zijn, het idee over mannen ...  Door in de vraag te blijven scheppen we meer en meer keuzes/mogelijkheden die we dan kunnen ontdekken.

Ik heb laatst een tip gegeven ivm vermageren en je mag dit hier ook gebruiken nl. contact maken met je lichaam door zachtjes je hand op je wang te leggen, de voeten op de grond en je buik lichtjes ingetrokken en het contact voelen tussen je hand en je wang, je wang en je hand, de grond onder je voeten en de voeten op de grond en de licht gespannen druk in je lichaam.  Je kan allerhande vragen stellen aan je lichaam hoe voelt om al dan niet aangeraakt te worden, waar je je lichaam een enorm plezier mee doet, dat kan van massage, douche, een wandeling, een reep chocolade ..... en iedere keer als het zwaar aanvoelt ... terug naar afzender.

Zo open je geleidelijk meer en meer deuren naar jezelf  en geef je jezelf meer en meer toestemming om te zijn wie je bent .... een genietend, stralend en uniek wezen !!!

Als je dit graag wil doen hoor ik graag hoe het verloopt mailto

saartje1980 heeft op gereageerd

hallo namaste

ik ben met mezelf bezig hoor.

heb zeker wel orgasmes en mijn vriend verwend me heel erg goed.

ik hem wel minder door die angst maar het betert.

ben bij een gyneacoloog geweest en die zegt dat ik toch een extreme vorm van vaginisme heb.

dat niet zomaar zal verdwijnen.

ze gaan mij naar een kinesist sturen om mij te helpen leren ontspannen.

hopelijk helpt het want hij houd het nie lang meer vol vrees ik.

ben er wel een beetje bang voor maar wil zeker doorzetten.

 

nomad heeft op gereageerd

hoi ik ben nomad,beste als ik jouw verhaal lees denk ik aan twee dingen.

heb jij jezelf al eens afgevraagd,ben ik niet lesbich,of ben ik bang van de,eerste penetratie.

in de media worden mannen veel afgeschilderd als waardeloze leugenachtige boemannen,

we zijn niet allemaal zo hoor.wat vindt je net vies aan een penis.ik zou beginnen met er een tjdje,

naar te kijken gewoon,tot je voelt dat het beter gaat,en dan ga je een stapje verder,

kleine stapjes,je mist het niet omdat je het niet kent.jouw vriend heeft veel geduld,maar hij is ook maar een mens.soms is een angstremmer een goed begin.rollenspel wil ook wel goed werken.

spreek op voorhand af wat kan en niet kan.praten helpt doen is beter,de weg kan lang zijn,

je kan de tijd opnemen hoelang je het volhoudt om er naar te kijken,en zie of de tijd langer wordt,dat geeft moed.veel geluk en inzicht toegewenst

MarcusGeleyn heeft op gereageerd

Ik weet niet of een antwoord na al die tijd nog van belang is, maar dit los je niet zo maar op door eventjes te praten. In dergelijke gevallen moet de oorzaak aangepakt worden en als die weggewerkt is dan verdwijnen alle gevolgen vanzelf. Hiervoor is hypnotherapie eigenlijk het meest geschikt om diep in het onderbewuste naar de oorzaak te graven en die daar ook weg te werken. Probleem opgelost. Als hypnotherapeut heb ik al vaker met deze problematiek te maken gehad en het is steeds met succes behandelt geweest.

Psychopeniscom… heeft op gereageerd

ik hen een vriend van zijn 20 tot 26 verkeerde met een meisje die niet wou of durfde overgaan tot de daad van penetratie.

Ze deden wel andere dinges maar toch zijn  ze uiteen gegaan allicht niet alleen daarom maar ik vind dat niet erg dat je op late leeftijd nog niet hebt kubben genieten van de liefde en de daarbijpassende daad van sex. Ik weet wel dat de eerste een voorsmaakje is voor  volgende keren. Dus het word alleen maar fijner. Neem uw tijd en niet panikeren . bereid u goed voor en doe niets tegen je zin. Als je vriend je graag ziet zal hij niet als een barbbaar je daarom laten zitten denk ik toch.Als het gaat om te oefenen met een klein type dildo dan loet ja dat eens proberen.

Dan heb je een idee van hoe het voelt.

Alleen is het een misvatting dat het likken of zuigen aan geslachtdelen niet proper is wanneer men zig dagelijks een douche neemt en wat nog? Bezie het als een daad van oprechte passie waarbij met zich verliest in de samensmelting van onze vleselijke delen en onze ziel als een naar de hemel stijft.

 

 

Ook is iets als geven en nemen in de seks toch want ik geef graag plezier aan een vrouw maar ken zowel als mannen die iets minder enthousiast zijn als het er op aan komt. Dus als je zelf niet geniet zorg je toch gewoon dat je partner er met volle teugen van geniet??

x

 

PUBLICITÉ
{ } { }