Angst om onze voeding: eten en niet verdikken

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 11/04/2011 - 15h31
-A +A

PUB

Koop lokale producten

Fruit en groenten uit de streek komen van kleine producenten. Die zijn almaar meer gewonnen voor het ontwikkelen van duurzame landbouw, en ze gebruiken dus almaar minder pesticiden.

 

Flippen en riskant eetgedrag overbodig

Er zijn dus genoeg oplossingen om uw voeding zo gezond mogelijk te krijgen, met vooral minder pesticiden.

Het heeft dus helemaal geen zin om in paniek te slaan, om gesuikerde desserts te eten in plaats van fruit, om troost te zoeken  in snoep, gebak en koekjes. Want daar gaat u zeker van bijkomen.

Wat de eventuele radioactiviteit uit Japan aangaat, daar kunt u en niemand iets aan doen! Pieker er niet over, denk er niet aan. dat is het beste wat u kunt doen. Maar dat mag u er niet van weerhouden om deel te nemen aan een van de hulpacties die voor Japan worden opgezet. Die hebben meer reden om ongerust te zijn.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 11/04/2011 - 15h31
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB