PUBLICITÉ

7 ecologische en kostenbesparende tips

Gepubliceerd door Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste op 11/05/2009 - 00h00
-A +A

Er bestaan duizend en een strategieën die een bijdrage kunnen leveren om het milieu te beschermen. Vraagt u zich af wat u daarvoor kunt doen? Of weet u niet welke de doeltreffendste initiatieven zijn die u kunt nemen? Wij bezorgen u 7 tips die u kunt uitproberen voor uw eigen welzijn, maar ook voor de toekomst van onze planeet.

PUB

Al gedacht aan biocosmetica?


Het gamma biocosmeticaproducten is tegenwoordig zeer uitgebreid. Deze producten zijn nu ook zowat overal verkrijgbaar, van de gespecialiseerde winkel tot het grootwarenhuis. Ze bestaan uitsluitend uit planten uit de biologische landbouw en bevatten geen extracten van dierlijke oorsprong en ook geen chemische producten, maar ze kunnen wel sporen van conserveermiddelen bevatten. Hun verpakking is zo beperkt mogelijk gehouden en ze is bovendien biologisch afbreekbaar of recyclebaar.

Maak zelf uw biobrood


Brood wordt door bijna iedereen gegeten. Maak uw brood zelf op basis van natuurlijke ingrediënten (biobloem en natuurlijke gist). Het is ecologisch, kostenbesparend en, zodra u voldoende ervaring hebt, vraagt het slechts een kleine tijdinvestering. Koop eventueel een broodmachine of koop uw biobrood kant-en-klaar in de winkel.

Gepubliceerd door Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste op 11/05/2009 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Allergie: hoe mijten te voorkomen Gepubliceerd op 20/03/2012 - 11h00

De beste oplossing voor alle allergieën is contact mijden met de allergene stoffen. In het geval van mijten is dat vaak erg moeilijk, want de beestjes zitten zowat overal in huis! Hieronder vindt u enkele tips die we bij gesprokkeld hebben bij echte...

Intieme hygiëne voor wereldreizigsters Geüpdatet op 19/08/2016 - 15h33

Misschien vertrekt u op vakantie naar het andere eind van de wereld of toch ver genoeg om u af te vragen wat u in uw bagage moet meenemen. Uw algemene en intieme hygiëne kunnen bij u vragen doen rijzen zoals: Ga ik een deftig toilet vinden? Hoe ga ik...

Meer artikels