PUBLICITÉ

5 tips voor slanke benen

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 19/07/2016 - 15h26
-A +A

Zou u graag slanke benen hebben? Met deze vijf tips kunt u mooie en dunnere benen krijgen. Breng ze in uw dagelijkse leven in de praktijk en neem goede gewoontes aan.

PUB

Laat koel water over uw benen stromen

Zet elke dag aan het eind van uw douche een stevige en frisse waterstraal op uw benen. Werk daarbij van onderen naar boven.

Ga ‘s zomers als u van het werk thuiskomt met uw voeten in een teiltje met koud water zitten.

Masseer uw benen

Breng na het douchen een hydraterende bodymilk aan op uw benen en maak van de gelegenheid gebruik om uw benen te masseren. Werk ook weer van onderen naar boven.

Begin met één voet en werk dan van de enkel naar boven tot net onder de knie. Masseer dan uw knie naar uw dijen toe en eindig met een massage van uw billen.

Initialement publié par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 20/08/2012 - 00h00 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 19/07/2016 - 15h26
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
Drie oefeningen voor strakke, ronde billen Gepubliceerd op 08/02/2016 - 09h49

Laat uw billen werken, zowel voor, tijdens als na de vakantie. Als u deze drie oefeningen elke dag doet, krijgt u strakke en ronde billen . We geven er u nog vijf tips bij om perfecte billen te kweken.

Twee massagetechnieken voor strakke dijen Gepubliceerd op 18/03/2013 - 11h50

De massagetechniek "kneden en rollen" is bekend ter bestrijding van cellulitis . Maar er bestaan ook andere types van massage voor wie strakkere dijen wil . Enkele massagetips om de weefsels meer te doen bewegen en een mooie strakke huid te krijgen.

Weg met slappe billen ... leve een stevig achterste! Gepubliceerd op 18/07/2016 - 11h27

Om staalharde billen te krijgen, tegelijkertijd stevig en rond, vindt u hier uw oefen programma op maat. Minstens 3 maal per week uit te oefenen gedurende 2 maanden om snel een zichtbaar resultaat te boeken. Daarna onderhoudt u dit door 2 maal per we...

Meer artikels