PUBLICITÉ

3 oefeningen voor droomheupen !

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 16/02/2016 - 16h21
-A +A

De heupen zijn dikwijls het lichaamsdeel waar u last van heeft... Naast een evenwichtigere voeding, zullen deze oefeningen u helpen uw 'lovehandles' te temmen ! Om zichtbare en duurzame resultaten te boeken, kan u deze oefeningen best regelmatig doen: minstens 3 maal per week, vooral in het begin.

PUB

Verfijn uw heupen: oefening 1

Op uw zij liggend, benen gestrekt. Licht langzaam uw bovenste been op zo hoog als u kunt. Hou deze stand 5 seconden aan en laat uw been terug zakken. Verander na de reeks van kant. Een reeks van 10 volstaat voor ieder been.

Verfijn uw heupen: oefening 2

Nog steeds op uw zij liggend, legt u uw hoofd op uw schouder en leg uw benen in een rechte hoek. Adem diep in en breng dan uw bovenste been al uitademend naar boven : u voelt de spieren in uw heupen werken. 3 reeksen van 12 bewegingen voor elk been, op uw ritme.

Initialement publié par Emilie Veyretout le 14/02/2011 - 11h10 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 16/02/2016 - 16h21
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ
Lees ook
En 1, 2, 3 : weg met de vetkussentjes op de dijen ! Gepubliceerd op 23/02/2016 - 16h02

Vergeet liposuctie! Deze oefeningen helpen u, wanneer u ze op geregelde tijdstippen doet, de strijd aan te gaan met de fameuze vetkussentjes op de dijen . U moet ze minimum 3 maal per week doen gedurende 2 maanden om de snelste en meest zichtbare res...

Een droomboezem in 3 oefeningen Geüpdatet op 04/01/2010 - 00h00

U wil een droomboezem... maar denkt u daarvoor een voorgevormde beha nodig te hebben? Eigenlijk zijn in dit geval een paar gewichten even nuttig. Hier zijn drie oefeningen om uw borsten te verstevigen en om ze een mooie vorm te bezorgen.

Welke lichaamsoefeningen zijn goed tegen cellulitis? Geüpdatet op 19/08/2008 - 00h00

Lichaamsbeweging is een van de wapens om cellulitis te bekampen. Maar wat zijn de meest efficiënte oefeningen om van de ontsierende zones in de dijen, billen en heupen af te raken? Hieronder vindt u een klein programma met oefeningen en tips om uit t...

Drie oefeningen voor strakke, ronde billen Gepubliceerd op 08/02/2016 - 09h49

Laat uw billen werken, zowel voor, tijdens als na de vakantie. Als u deze drie oefeningen elke dag doet, krijgt u strakke en ronde billen . We geven er u nog vijf tips bij om perfecte billen te kweken.

Meer artikels