PUBLICITÉ

Drie oefeningen om vol energie de dag te starten!

Geüpdatet door Emilie Veyretout op 10/04/2017 - 15h38
-A +A

Hier enkele simpele bewegingen om de dag te beginnen in topvorm! Slechts tien minuten om uw lichaam soepel te maken en vol energie te proppen.

Begin door de oefeningen een keer op drie dagen te doen, dan een keer op twee dagen en tenslotte alle dagen: u zal er niet meer zonder kunnen! 

PUB

Ochtendgymnastiek: oefening n°1

Ga op de kant van het bed zitten, een been gebogen, de andere gestrekt. Steek de tegenovergestelde arm uit van het gestrekte been, hoofd recht en tien seconden houden. Wissel van kant.

8 keren aan iederen kant.

Ochtendgymnastiek: oefening n°2

In dezelfde positie, maar de benen wat verder uit elkaar. Buig het bovenlichaam naar voren, de rug goed plat en de buikspieren opgespannen.  Uw armen 5 seconden zo gestrekt mogelijk houden en dan terug rechtkomen.

3 keer

Initialement publié par Emilie Veyretout le 18/04/2011 - 15h46 et mis à jour par Emilie Veyretout le 10/04/2017 - 15h38
Bekijk dit artikel
PUBLICITÉ
Lees ook
Test uw fysieke conditie Geüpdatet op 07/09/2009 - 00h00

In een goede conditie verkeren, is geen kwestie van leeftijd, maar van onderhoud en oefening van de spieren en de lenigheid. Maar hoe zit het eigenlijk met u op dat gebied? Doe de test aan de hand van de volgende reeks oefeningen . U zult dankzij die...

Ontspannen in tien minuten Gepubliceerd op 08/05/2017 - 09h51

Hebt u een slechte dag gehad of was de dag net supergoed en slaan uw gedachten op hol? Lukt het niet om u te concentreren? Met de onderstaande oefeningen vindt u in tien minuutjes uw concentratie terug!

Meer artikels