PUBLICITÉ

Drie geheimen voor mooie benen!

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 12/04/2017 - 10h12
-A +A

Mooie benen: is het een kwestie van genen?

Niet noodzakelijk, want de belangrijkste troeven van het stel fantastische benen zijn stevigheid en zachtheid en een verzorgd voorkomen!

PUB

Mooie benen, verleidingselement

Wist u dat 79% van de Fransen en 85% van de Britten tussen 16 en 24 jaar zachte, gladde benen een belangrijk verleidingselement vinden? Dit oordeel wordt gesteund door het mannenvolk, want 31% van de Fransen, 33% van de Britten en 26% van de Duitsers smelten bij het zien van een minirok waaronder een stel mooie, zijdeachtige benen prijkt (1).

Maar wat zijn de kenmerken van mooie benen?
Behalve de criteria die te maken hebben met lengte en vorm - waaraan we inderdaad niets kunnen doen, aangezien ze genetisch bepaald zijn - zijn er drie elementen die absoluut vervuld moeten worden om een stel benen verleidelijk te maken: stevigheid, zachtheid en een verzorgd voorkomen.
 

1- Geen stevige benen met een zittend leven

De tonus of stevigheid van een been wordt over het algemeen bepaald door de mate waarin we een zittend leven leiden.

Het is geen geheim: hoe meer we onze spieren oefenen door te sporten of simpelweg door te bewegen, hoe meer gestroomlijnd onze benen zullen zijn en hoe minder last van cellulitis we zullen hebben. Daarnaast spreekt het ook voor zich dat een gezonde voeding zonder overdaad gemakkelijker zal leiden tot slanke benen...

Initialement publié par Muriel Luypaert, schoonheidsjournaliste le 06/02/2007 - 00h00 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 12/04/2017 - 10h12

(1) bron: onafhankelijke enquête gevoerd door Philips.

Bekijk dit artikel
PUBLICITÉ
Lees ook
5 tips voor slanke benen Gepubliceerd op 19/07/2016 - 15h26

Zou u graag slanke benen hebben? Met deze vijf tips kunt u mooie en dunnere benen krijgen. Breng ze in uw dagelijkse leven in de praktijk en neem goede gewoontes aan.

Mooie benen: 4 regels om na te leven Gepubliceerd op 19/07/2016 - 15h29

Voor u moet grijpen naar drukkousen en geneesmiddelen, voor u verkalking krijgt of onder het mes moet, moet u uw benen zo lang mogelijk mooi proberen te houden door ze te verzorgen . Dit zijn de vier gouden regels die u moet naleven.

Een jonge huid is een stevige huid ... Gepubliceerd op 26/01/2015 - 12h55

Dat de huid veroudert zie je niet alleen aan de rimpels. De stevigheid van de huid en de elasticiteit zijn andere zichtbare tekenen van een jonge, gezonde en goed onderhouden huid. Hoe kan je dat zo houden?

Meer artikels