Zwanger, hoe kunt u toch profiteren tijdens de eindejaarsfeesten ?

Geüpdatet door Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste op 22/12/2016 - 15h33
-A +A

PUB

Mooi zijn tijdens de eindejaarsfeesten

Hebt u zin om u op te tutten? Ga dan voor een jurk, zo hebt u een eindejaarsouftit die tegelijk feestelijk is en comfortabel zit. Aan te raden zijn empiremodellen, ze zullen uw boezem extra goed doen uitkomen en uw buik niet samendrukken.

Tooi uw benen met een paar mooie zwarte zwangerschapspanty’s, en kies platte schoenen, zoals ballerina’s of pumps met een klein hakje. Die geven meer comfort.

En laat vooral uw gezicht stralen met een lichte make-up en mooie oorringen. Veel zwangere vrouwen stralen vanzelf: profiteer ervan.

Omgaan met de vermoeidheid van de zwangerschap tijdens de eindejaarsfeesten

Een zwangerschap is een vermoeiende periode. Als oudejaar wat lang is uitgelopen, gun u zelf dan ’s anderendaags een dagje gezellig cocoonen.

Doe liever een siësta dan een gat in de dag te slapen. Van een middagdutje recupereert u vaak meer

En drink vooral veel water en kruidenthees. Zorg dat u genoeg vocht binnenkrijgt en voldoende rust. Zo kunt u het nieuwe en bijzondere jaar in alle schoonheid inzetten! 

Initialement publié par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 10/12/2012 - 13h25 et mis à jour par Isabelle Eustache, gezondheidsjournaliste le 22/12/2016 - 15h33

Prof. René Frydman, Attendre bébé, uitg. Hachette Santé
Catherine Conan, Le guide de l'alimentation de la future maman, uitg. Leduc.

Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB