Zure granité van komkommer

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 27/06/2011 - 15h49
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
aperitieven
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 grote komkommer
40 ml citroensap
60 ml kandijsuikersiroop

PUB

Bereiding van zure granité van komkommer

Was de komkommer. Bewaar ongeveer 50 gram pulp en snij in kleine stukjes. Doe de rest in de mixer. Voeg het citroensap en de kandijsuikersiroop toe. Goed onder de pulp mengen. Voeg dan  nog wat citroensap en/of kandijsuikersiroop toe naargelang uw smaak. Doe deze bereiding op een grote schotel en zet in de diepvriezer. Opdienen in bevroren glaasjes.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 27/06/2011 - 15h49
Vaakst gelezen recepten
PUB