Zoet hapje van aardbeien

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten

Het aardbeienseizoen duurt van half april tot juli en voor sommige soorten zelfs tot de herfst. Aardbeien bevatten even veel vitamine C als citrusvruchten en zeer weinig calorieën.

PUB

Ingrediënten


2 potjes yoghurt met bifidus
1 bakje aardbeien

De bereiding


Was de aardbeien en haal er de steeltjes af. Snij de helft in kleine stukjes, hou de rest apart. Meng de aardbeienstukjes onder de yoghurt. Giet alles in de lunchdoos. Doe er op het laatst de hele aardbeien bij.
Doe in een derde doos twee of drie sneden volkorenbrood.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB