Zo krijgt u een strakke buik!

Geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 08/03/2017 - 17h27
-A +A

Is uw buik niet meer strak en is hij zijn tonus kwijt? Misschien beweegt u wel te weinig, eet u te rijkelijk of bent u intussen gewoon wat ouder geworden. Met deze middeltjes fabriceert u uzelf een strakke buik!

PUB

De buik, ons evenwichtscentrum

Bij mensen met een iets ronder figuur krijgt de buik vaak - en vooral eenmaal de veertig voorbij - lokale rondingen die heel hardnekkig zijn. Voor u overweegt om uw buik te verstevigen, moet het beschadigde huidweefsel hersteld worden. Dat bemoeilijkt immers de werking van verzorgingsproducten op de ingesloten vetcellen. Breng er elke dag een hydraterend of verstevigend product op aan. Werk met cirkelvormige bewegingen, altijd in wijzerzin. Masseer daarna voorzichtig met knedende bewegingen het vlees rond de navel. Dat maakt de vetkussentjes los en verbetert het uitzicht van de huid, maar de beweging alleen al is ook deugddoend voor het hele lichaam. Het geeft gegarandeerd een zalig gevoel!

 

Tonus in de buik: opgelet voor verslapping

Doe twee keer per week een lichaamspeeling terwijl u onder de douche staat en neem de buik extra onder handen. Werk met cirkelvormige bewegingen en hydrateer daarna grondig. Dat is nodig om de beschadigde huidweefsels te herstellen zodat de actieve stoffen in de huid kunnen dringen, Hydratatie is de eerste stap van een doeltreffende aanpak van een slappere huid én voorkomt het fenomeen ook. Breng tot slot een verstevigend product aan. Dat kan een gel zijn of een patch. Dat laatste is nieuw en laat de actieve stoffen nog beter in de huid dringen.

 

Initialement publié par Emilie Veyretout, Schoonheidsjournaliste le 24/01/2012 - 10h49 et mis à jour par Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste le 08/03/2017 - 17h27
Bekijk dit artikel
PUB
Lees ook
Meer artikels