Zalmpapillot met peren

Recept aangemaakt op 12/01/2015 - 12h16 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
25 minutes
Ingrédients :

Uien: 4
Peren: 2
Zalmfilets: 4 (120 g per stuk)
Olijfolie: 1 eetlepel
Vierkruiden
Verse room: 3 eetlepels
Zout, peper

Bereiding van de papillot van zalm met peren

Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

Maak de uien schoon en snijd ze fijn.
Maak de peren schoon en snijd ze in partjes.

Laat de uien in de olijfolie fruiten tot ze glazig worden.
Haal ze uit de pan en leg ze op keukenpapier.
Leg de perenpartjes in de pan en laat ze 2 minuten bakken.

Knip 4 blaadjes bakpapier uit.
Op elk blad legt u een laag peren, een laag uien, zout, peper, een mespunt van de vierkruiden en vervolgens een zalmfilet.
Bedek met een laag uien, een laag peren, zout, peper, de vierkruiden en ten slotte wat verse room.
Plooi de papillotten dicht.
Zet ze 10 minuten in de oven.

Dien de papillot van zalm met peren op het bord op, zodat ieder zijn eigen papillot kan openen.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 12/01/2015 - 12h16 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB