Zalm in papillot en paprikapuree

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A

Voor 4 personenIngrediënten4 zalmfilets van 150 g 2 uien 1/2 glas droge witte wijn 600 g diepgevroren paprika's2 eetlepels vetarme room1 citroen Zout, peper.Verwarm de oven voor op 250°C (stand 8-9). Maak de uien schoon en snijd ze in dunne ringen. Leg ze met de witte wijn in een sauteerpan en laat ze zachtjes koken tot de wijn verdampt is. Giet de paprika's in de sauteerpan, roer goed en laat ze sudderen tot ze allemaal goed ontdooid zijn.. Mix alles goed, samen met de slagroom. Giet de puree in een kookpot, voeg zout en peper toe en houd warm. Strooi zout en peper op de zalmfilet, besprenkel met citroensap. Leg ze op 4 bladen perkamentpapier en maak de papillotten dicht. Leg ze 6 tot 8 minuten in de oven.Open de papillotten. Breng de inhoud over op een dienschotel en leg de paprikapuree rond de zalm. U kunt de papillotten ook zo op de borden serveren en de puree erbij opdienen.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB