Zachtgekookt, gepocheerd, in omelet: het ei op alle manieren!

Dossier recettes publié le 16/03/2015 - 11h31
-A +A

Het ei is een fantastische product! Het bevat perfecte proteïnen (of eiwitten!) die als referentiekader dienen binnen de voeding. Het is ook niet duur en kan op de meest uiteenlopende wijzen worden bereid, hartig of zoet. Bereidingen kunnen van de eenvoud zelve tot heel gesofisticeerd.

PUB

PUB
Lees ook
Op het menu: foie gras Gepubliceerd op 17/12/2012 - 17h44

De naam " foie gras " is angstaanjagend. Het nuttigen ervan roept vaak schuldgevoelens op. Ten onrechte, want de lipiden in eendenlever hebben nagenoeg dezelfde samenstelling als de lipiden in olijfolie, waarvan de weldaden voortdurend worden opgehem...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Meer artikels