Yoghurtsoep met peren

Recept aangemaakt op 09/11/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 01/03/2016 - 17h05
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

4 potjes romige yoghurt
3 cm gember
1 eetlepels honing
1 mespunt vierkruidenpoeder
4 peren
1 reep chocolade
PUB

Bereiding van de yoghurtsoep met peren

Giet de yoghurt in een kom.

Schil en rasp de gember en doe alles bij de yoghurt.
Doe de honing en het vierkruidenpoeder erbij.

Schil de peren en verwijder het klokhuis.
Snijd het vruchtvlees van 2 peren in kleine stukjes en meng die onder de yoghurt.

Snij de andere peren in schijven en leg ze er cirkelvormig op.
Rasp de chocolade erboven.
Dien koel op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 09/11/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 01/03/2016 - 17h05
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB