• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  7 mening
 • Raadplegingen (8367)
 • Commentaren (0)

Wenkbrauwlift uitgelegd op video

Duur: 
0,88 minute

Vous devez installer le plugin flash et activer le javascript pour visualiser ce contenu

De huid, het grootste orgaan van het lichaam, bestaat uit tamelijk veerkrachtige en elastische weefsels. Door veroudering, stress en omgevingsfactoren kan de verschijningsvorm van de huid echter op den duur verslechteren. Langs operatieve weg kan het verzakken van de wenkbrauwen worden gecorrigeerd, evenals ouderdomsrimpellijntjes tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd. Zo'n operatie wordt een wenkbrauwlift genoemd.

Tijdens de operatie wordt een insnijding (incisie) in de haargrens gemaakt, en wordt de huid van het voorhoofd en van de wenkbrauwen van het onderliggende weefsel losgemaakt. Terwijl de huid is omhooggetrokken worden vetweefsel en – zo nodig – huidweefsel verwijderd.

Na de operatie worden de incisies meestal in de haarlijn verborgen. Door zo'n ingreep krijgt het gezicht een jeugdiger aanzien. Deze operatie kan verschillende complicaties met zich meebrengen, die vóór de operatie met de dokter moeten worden besproken.

Bijgewerkt door Blausen (Collectief) op 04/08/2015
Origineel artikel geschreven door op 17/01/2011

Vindt u deze video interessant?
 
spreek mee op E-gezondheid
Preview

*Verplicht in te vullen om een reactie te versturen

Gegevensbescherming
Avatar de nordflower
Door nordflower 03/11/14 - 15.03
Dag allemaal, Ik zoek al heel lang naar een heel goede plastische chirurg om een facelift te laten uitvoeren, liefst in de provincie Antwerpen, maar voor het neusje van de zalm wil ik ook wel verder ...

Uw interactief gedeelte over Plastische chirurgie van het gezicht

Neem deel aan de meest recente discussies