Welk menu kiezen voor de feesten?

Geüpdatet door Nicolas Rousseau, diëtist-voedingsdeskundige op 11/12/2012 - 11h48
-A +A

PUB

Kaas en dessert: onmisbaar tijdens de feesten!

Probeer u te beheersen als u de dessertborden vult met kaas en geef er bijvoorbeeld een schoteltje rucola of andere sla bij.

Voor het dessert kunt u eindigen met een lichte en verfijnde toets van bijvoorbeeld vers fruit: een fruitsalade
van exotische vruchten, een kruidige soep van fruit, een sorbet, of een fruittaart.

 
Kiest u voor een dessert met chocolade?

 Succes gegarandeerd! Maar pas dan de koffietafel aan en zet geen bergen pralines of andere zoetigheden op tafel. Een kleine digestiefje is niet verboden, op voorwaarde dat u uw gasten niet in de problemen brengt.
Ze moeten ook nog naar huis...

Initialement publié par Nicolas Rousseau, diëtist-voedingsdeskundige le 21/11/2006 - 00h00 et mis à jour par Nicolas Rousseau, diëtist-voedingsdeskundige le 11/12/2012 - 11h48
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB