Waterkerssalade met garnalen en dille

Recept aangemaakt op 18/10/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 19/07/2016 - 16h09
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

1 bosje waterkers
1 sinaasappel
1 appel
1 citroen
2 takjes dille
100 g kleine
gekookte garnalen
2 eetlepels olijfolie
1 koffielepel balsamicoazijn
fleur de sel
versgemalen peper

Bereiding van de waterkerssalade met garnalen en dille

Was de waterkers en zwier hem goed droog. Stroop de blaadjes af. Schil de appel en snij het vruchtvlees in kleine stukken. Besprenkel ze met citroensap.

Schil de sinaasappel en snij hem in schijven.

Haal de dilleplukjes van de stelen.

Meng alles goed in een slakom en doe er dan de garnalen bij.

Sprenkel de olijfolie en de balsamicoazijn erover en vermeng snel.

Bestrooi met wat fleur de sel en geef een paar stevige draaien aan de pepermolen.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 18/10/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 19/07/2016 - 16h09
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB