Walnotentaart

Recept aangemaakt op 30/10/2012 - 09h46 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 02/06/2015 - 12h20
-A +A
Pour :
8 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
75 minutes
Ingrédients :

200 gr poedersuiker
1 kom walnnoten
50 gr bloem
50 gr gesmolten boter
1 mespuntje zout
4 eieren

Bereiding van walnotentaart

Verwarm de oven op 180°C.

Verpletter de noten in de mixer en meng ze daarna in een tas suiker.

Voeg de gesmolten boter toe, dan de bloem, het zout, twee volledige eieren een voor een, en tenslotte twee eigelen een voor een en goed roeren tussen de twee.

Klop het eiwit met zout en voorzichtig mengen.

Doe in een een vorm en zet in de oven voor minstens een uur.

De taart is gebakken wanneer uw mespunt proper uit het gebak komt.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 30/10/2012 - 09h46 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 02/06/2015 - 12h20
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB