Wafels met pompoen

Recept aangemaakt op 01/03/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/10/2015 - 10h42
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Intermédiaire
Durée :
40 minutes
Ingrédients :
500 g wafelbeslag 1 dikke snee pompoen 1 mespunt vierkruidenpoeder 2 eetlepels geraspte parmezaan zout versgemalen peper

Recept voor Wafels met pompoen: Bereiding

Maak het wafelbeslag met het water.
Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe ze in een pot, vul die met water tot de pompoen onder staat, strooi er wat zout in en kook gaar in 10 minuten.
Laat de pompoenblokjes uitlekken en mix ze tot puree met het vierkruidenpoeder.
Doe deze puree bij het wafelbeslag en roer goed.
Zet uw wafelijzer op en vet het lichtjes in. Giet een kleine pollepel van het deeg erin, bak de eerste wafel en ga zo voort.
Strooi op elke wafel een beetje parmezaan.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 01/03/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/10/2015 - 10h42
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB